KACAJ.BLOG.HU

Poénok a nagyvilágból

Megoldjuk a problémát!

  Az M1 reggeli híradójában beszámoltak arról, hogy oly mértékben csökkent az állami finanszírozás, hogy hamarosan elsötétülhet a TV képernyő, mert a nem tudják fizetni a munkatársakat sem.

  Oldjuk meg a problémát! Íme, egy tervezet, hogy lehet spórolósan elmondani az esti híreket:

  Jó estét kívánunk, ez itt az M1 rövidített híradója fél nyolc hegymászót keresnek, akik az Alpokban eltévedtek, és vészesen fogy az idősek otthonának vezetője magára hagyta azt a gépkocsit, mellyel balesetet okozott a Nagykörúton-útfélen rendőrkordon állja a sarat lapátoltak az árvíz utánfutóról osztották a tiszta vizet öntött a pohárba a képviselőfánk osztat-lan sikert arattak már búzát is a határon illegális átkelőket fogtak elkelt a világ leghíresebb rézkarcolat-író versenyt szervezett a magyar írószövetséget kötött két arab félkatonai szervezetében kimutatták a H1N1 vírus-gyanús levelek keringenek az Interneten már közzé-tették a ponthatárokat, a legjobb jegy az ötös találat a héten nem volt eső és továbbra is meleg felvonulás várható – ez volt a Híradó után BL meccset közvetítünk az Este vendége a BRFK szólás szabadsága Szöllősi Györgyi műsorzárás – a viszontlátásra.

 


L-apát cikke

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása